BVV JEUGDJOURNAAL: TRAINER JESSE HUIJSER STELT ZICH VOOR

In het BVV Jeugdjournaal geven trainers, coaches en bestuurders van de jeugdopleiding van de club meer informatie geven over het reilen en zeilen van de ruim 70 (!) jeugdteams van de club. Vandaag stelt Jesse Huijser, sinds dit seizoen trainer van Barendrecht JO13-3, zich voor.

Graag zou ik mij aan u willen voorstellen. Mijn naam is Jesse Huijser, 21 jaar oud en ben woonachtig in Vlaardingen. Op 13-jarige leeftijd ben ik begonnen als jeugdtrainer bij vv Zwaluwen in Vlaardingen. Hierbij heb ik stage gelopen bij mijn zwager die toen de O9-1 trainde. Daar heb ik kennis gemaakt met het trainerschap. Na dit leerzame jaar kreeg ik mijn eigen jeugdteam om te begeleiden.

Sindsdien heb ik bij vv Zwaluwen de mogelijkheid gehad om mij te ontwikkelen en heb ik meerdere elftallen en leeftijden getraind op hoog niveau. Afgelopen seizoen was ik trainer van de JO11-1 en vervulde ik de functie van Hoofd Onderbouw. De reden van mijn overstap naar BVV Barendrecht is omdat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging en de club mij de mogelijkheid heeft geboden om mij verder te ontwikkelen als trainer.

Tijdens dit huidige seizoen train ik de JO13-3, een elftal dat bestaat uit O12-spelers en wordt gezien als een opleidingselftal binnen de vereniging. Persoonlijk kijk ik erg uit naar de samenwerking met deze groep. Sinds januari van dit jaar ben ik daarnaast gestart met een eigen voetbalschool, genaamd Voetbalschool Control. De trainingen worden individueel aangeboden, dus 1-op-1 begeleiding. Hierdoor staat persoonlijke ontwikkeling voorop en krijgt elk kind evenveel aandacht.

Hopelijk tot snel bij de BVV!