BVV-LID LEEN PIERNEEF OVERLEDEN

BVV Barendrecht heeft met verdriet kennis genomen van het overlijden van Leen Pierneef. Na maar liefst 65 jaar lidmaatschap overleed Leen deze week op 78-jarige leeftijd.

Leen was sinds 1 augustus 1955 lid van de BVV, eerst als voetballer en later als gepassioneerd leider en trainer bij vele prestatieve jeugdteams en later ook prestatieve seniorenelftallen. Er was geen buitenlandreis waar Leen bij ontbrak en met ‘hand en gebaar’ maakte hij ook daar vele vrienden. Leen was altijd langs de lijn te vinden bij ons vlaggenschip en steeds goed op de hoogte van alle Barendrechtse actualiteiten. Zijn bronnen ontmoette hij dagelijks bij het bankje op het kruispunt bij de Bethelkerk in Barendrecht, onder het mom van ‘spreken is zilver, zwijgen is goud.’ Met een lach, maar of dat laatste deel van de spreuk nu altijd door hem eerbiedigd werd is de vraag… Een echte Barendrecht en BVV-er heeft ons verlaten.

De begrafenis zal maandag in besloten kring plaatsvinden op begraafplaats Den Ouden Dijck. BVV Barendrecht wenst zijn broer Jaap en andere nabestaanden veel sterkte bij de verwerking van het verlies.