BVV ZOEKT TRAINER/COACH VOOR SELECTIE JO19-2

De technische staf van de jeugdafdeling is nagenoeg rond, maar in de selectie van de JO-19 is de club nog op zoek naar een trainer/coach.

Als zaterdagamateurvereniging, spelend in de Derde Divisie, hecht BVV Barendrecht veel waarde aan de doorstroming van jeugdspelers richting de seniorenselecties. Het doel van de jeugdopleiding is dan ook om spelers en trainers voortdurend een leeromgeving aan te bieden waarin zij zich continu kunnen ontwikkelen. De jeugdopleiding van BVV Barendrecht is een gecertificeerde regionale jeugdopleiding en partner van de Feyenoord Academy.

De JO19-selectie bestaat uit de JO19-1 (uitkomend op divisieniveau) en de JO19-2 (uitkomend in de hoofdklasse). Deze JO19-2 bestaat voor een groot deel uit talentvolle eerstejaars JO19-spelers, die afgelopen seizoen in de JO17-1 op divisieniveau gespeeld hebben. Deze teams trainen als één selectie met elkaar op maandag, dinsdag en donderdag. De hoofdtrainer van de JO19-selectie is trainer/coach van de JO19-1.

Wij bieden:

  • Een fijne werkomgeving waarin je je als trainer kunt ontwikkelen;
  • Een vereniging waar plezier en presteren samengaan;
  • Een duidelijke visie in het opleiden van spelers en trainers;
  • Goede faciliteiten en accommodatie.

Ben jij in het bezit van het diploma UEFA C, en denk jij de trainer te kunnen zijn die de vaardigheden heeft om met deze groepen te werken en in een team kan functioneren? Stuur dan je sollicitatie met C.V. naar het Hoofd Jeugdopleiding Arno Kooij via hjo.bvvbarendrecht@gmail.com.