DERDE WINST OP RIJ VOOR BARENDRECHT ONDER-23

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht heeft zaterdag de derde overwinning op rij geboekt. Hekkensluiter Houten werd ondanks een moeizame beginfase met 2-1 verslagen.

Het zag er in de eerste twintig minuten niet naar uit dat Barendrecht de drie punten op de eigen Bongerd zou houden, want de rood/witte talenten hadden veel moeite om de speelwijze van Houten onder controle te krijgen. In die fase viel dan ook de 0-1 voor de gasten. Barendrecht Onder-23 had weliswaar veel balbezit, maar creëerde in de openingsfase weinig. De ploeg van trainer Frenk van der Kleij had dan ook geluk dat de eerste goed voorzet direct de gelijkmaker opleverde: Christian Bellassai kopte knap de 1-1 binnen.

Na de rust had Barendrecht Onder-23 dankzij tactische omzettingen en wissels de wedstrijd beter onder controle. Adel Sacirovic bekroonde zijn uitnodiging voor de A-selectie met een fraaie winnende treffer, door vanaf 25 meter de bal in de kruising te schieten (2-1). Daarna kwamen de rood/witten niet meer in de problemen, zodat de afstand tot koploper HBS nog altijd maar één punt is.