DOELPUNTRIJKE ZEGE GEEFT BARENDRECHT 3 VERTROUWEN VOOR NACOMPETITIE

Afgelopen zaterdag stond de laatste competitiewedstrijd van het derde elftal op het programma, uit bij BCVB 2. Hoewel al bekend was dat Barendrecht 3 zich via de nacompetitie moet zien te handhaven, was het wel belangrijk om de slotwedstrijd winnend af te sluiten om thuisvoordeel in de nacompetitie te krijgen.

Ondanks de hitte kwam Barendrecht 3 prima uit de startblokken en scoorden de rood/witten al na drie minuten de 1-0 door Ingmar. BVCB kwam echter snel op gelijke hoogte en vlak daarna zelfs op voorsprong (2-1). Ondanks de tegenslag bleef Barendrecht 3 knokken voor de gelijkmaker en hadden zij het betere van het spel. De gelijkmaker kwam er door Brandon, maar weer scoorde BVCB voor rust de 3-2.

Na de rust kwam het derde elftal sterk terug en scoorde Carlo de 3-3. Een eigen goal van BVCB betekende zelfs de eerste voorsprong voor Barendrecht (3-4), en toen Jordan voor 3-5 zorgde leek het duel gespeeld. Toch kwam BVCB door twee verdedigingsfouten weer op gelijke hoogte.

Met invaller Wesley Wiggers van Barendrecht 6 begon het derde elftal met vereende krachten aan de laatste 15 minuten. Dat werd twee minuten voor tijd beloond, toen Wesley met een prima steekpass Jordan voor de keeper wist te zetten en die de 5-6 aantekende.

Met deze overwinning heeft BVV 3 zijn vechtersmentaliteit laten zien die het team goed kan gebruiken in de nacompetitie. Uiteraard rekenen zij daarbij op de steun van alle Barendrechters die dit elftal een warm hart toedragen!