DRIE PRIJZEN VOOR BVV BARENDRECHT BIJ SPORTGALA 2024

BVV Barendrecht heeft vrijdagavond maar liefst drie prijzen in de wacht gesleept tijdens het Barendrechts Sportgala van 2024. Alle genomineerden gingen met de trofee naar huis.

Remco van Gool ontving de prijs voor Sportcoach van het Jaar 2024. Die titel dankte hij aan de resultaten van het JO19-1 elftal dat hij onder zijn hoede heeft. Met dat team veroverde hij dit seizoen maar liefst 4 prijzen: de Voetbal Rijnmond Cup, KNVB Districtsbeker, het afdelingskampioenschap en het algeheel Nederlands amateurkampioenschap voor JO19-teams.

Remco van Gool

Ook Tim Eekman viel in de prijzen. Hij werd verkozen tot Sportman van het Jaar 2024. Tim speelde in twee periodes op sportpark De Bongerd maar liefst 9 seizoenen voor de hoofdmacht van BVV Barendrecht. Als kers op de sportieve taart werd hij met het vlaggenschip kampioen van de derde divisie.

Tim Eekman

Datzelfde eerste elftal sleepte de prijs voor Sportploeg van het Jaar 2024 in de wacht. Dat was natuurlijk te danken aan het kampioenschap, de eerste titel voor de rood/witten sinds 14 jaar. BVV1 promoveert daardoor weer naar de Tweede Divisie, het hoogste amateurniveau van Nederland, waarin het vanaf augustus weer actief is. Doordat de voorbereiding daarop al begin juli start, was het grootste gedeelte van de selectie en staf op vakantie. De prijs werd daarom in ontvangst genomen door een select gezelschap vanuit BVV1, bestaande uit spelers Taner Bayram en Tim Eekman en stafleden Harold van der Ent en Ad Onnink. Bijzonder was dat het voormalig verdedigingsduo Xander van der Veeke en Richard Lodder, die in 2010 kampioen werden met BVV1, de prijs uitreikten aan hun opvolgers die ook de titel in de wacht sleepten.

BVV Barendrecht is uiteraard heel trots op de winnaars!

V.l.n.r. Richard Lodder, Taner Bayram, Tim Eekman, Leon van der Wilk (presentator), Harold van der Ent, Ad Onnink en Xander van der Veeke.