JEUGDTRAINERS EN STAF SLUITEN VOETBALSEIZOEN AF

Maandagavond werd de traditionele BVV Jeugdopleiding seizoensafsluiting georganiseerd door BVV Barendrecht. De opkomst was met zo’n 70 aanwezige trainers en stafleden uitstekend te noemen, iets wat zeker de positieve ontwikkeling van onze jeugdopleiding aangeeft!

Na de opening was er een terugblik op het afgelopen seizoen 2023/2024 door Arno Kooij, Hoofd Jeugdopleiding van de BVV. Daarin belichtte hij de mooie resultaten en ontwikkeling van onze jeugdopleiding. Als gastspreker kwam Bas Jongenotter aan het woord. Hij neem in het nieuwe seizoen het stokje als coördinator verzorging over van Pieter van Hengel, die na vele functies binnen de BVV verricht te hebben bewust een stap terugzet. Bas nam de jeugdtrainers en stafleden mee in zijn visie op verzorging binnen de BVV voor de komende jaren. Ook de samenwerking met Pieter van Campenhout van Cure+ werd aan de aanwezigen gepresenteerd.

Na het traditioneel afscheid nemen van enkele vrijwilligers die ermee stoppen, en een warm welkom voor een aantal nieuwkomers, werd de avond afgesloten met een hapje en drankje. Namens de BVV Jeugdopleiding willen wij iedereen bedanken voor hun inzet in het afgelopen seizoen, en een ieder natuurlijk een prettige vakantie wensen.