DUBBELSTEYN | DE FONKERT HOOFDSPONSOR BVV-JEUGD

De jeugdafdeling van BVV Barendrecht heeft met ingang van dit seizoen een eigen sponsor. Autodealer Dubbelsteyn | De Fonkert heeft zich voor drie seizoen als sponsor verbonden aan de BVV-jeugd. Ook de Bongerdjes en Champions League, de twee interne afdelingen voor de jongste jeugd van BVV Barendrecht, zijn onderdeel van het sponsorschap.

Dubbelsteyn | De Fonkert ontstond vorig jaar door samenvoeging van de twee autodealers in respectievelijk Dordrecht en Numansdorp. Samen zijn zij de vertrouwde BMW én MINI dealers in de regio Zuid- Holland. De 140 gekwalificeerde teamleden werken vanaf de twee vestigingen en bieden een constant wisselende voorraad van zowel nieuwe als gebruikte BMW’s en MINI’s.

BVV Barendrecht is uiteraard enorm blij met de sponsoring van Dubbelsteyn | De Fonkert. Zeker in de lastige coronatijd is de ondersteuning van het bedrijf aan de jeugdopleiding een welkome opsteker. Het logo van de jeugdsponsor prijkt inmiddels al bij 63 jeugdteams op de borst. Niets staat de Barendrechtse pupillen en junioren dus meer in de weg om dit seizoen voor de prijzen te spelen!