FEESTAVOND ZATERDAG 10 SEPTEMBER IN KANTINE VANWEGE WEERSVOORSPELLINGEN

De spetterende feestavond die BVV Barendrecht komende zaterdag 10 september organiseert, wordt vanwege de weervoorspellingen verplaatst naar de kantine van de club. Vanwege de kans op onweer en een grote hoeveelheid regen is het onverstandig om een buitenpodium op het hoofdveld te plaatsen. Het podium voor alle artiesten wordt daarom in de kantine opgebouwd.

De kantine is zaterdagavond daarmee het decor voor verschillende artiesten. Edwin van der Toolen, Nathalie Sabeel, Jeffrey Lind, DJ Mike en zanger Andy zullen feestelijke optredens verzorgen voor alle BVV-leden. Hoofdartiest van de spetterende feestavond zijn De Wannebiezz, onder meer bekend van de hit Goeiemorge Zonneschijn. De Vlaardingse formatie brengt een mix variërend van smartlap tot rock-‘n-roll en zorgt met zijn vrolijke en opwekkende Nederlandstalige muziek met een sterk Rotterdams accent ongetwijfeld voor een geweldige sfeer!

Kaarten voor de feestavond op zaterdag 10 september kosten slechts € 7,50 en zijn verkrijgbaar achter de bar in de kantine, en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur in de commissiekamer van de BVV. De feestavond begint op zaterdag 10 september om 20.00 uur, het kantineteam staat vanaf 19.00 uur klaar om BVV’ers te ontvangen.