FRENK VAN DER KLEIJ NIEUWE TRAINER BARENDRECHT ONDER-23

BVV Barendrecht heeft Frenk van der Kleij met ingang van het seizoen 2022/2023 aangesteld als hoofdtrainer van het Onder-23 talententeam.

Frenk kan terugkijken op een mooie en rijke voetbalcarrière. Hij begon als speler in de jeugd bij Quick Boys, heeft daarna bij o.a. Feyenoord, SVV, Haarlem, De Graafschap en Kozakken Boys gespeeld om uiteindelijk bij Quick Boys de spreekwoordelijke cirkel rond te maken.

Frenk beschikt over een UEFA A trainerslicentie en heeft ook als hoofdtrainer zijn sporen verdiend en veel ervaring opgedaan bij o.a. hoofdklasser Rijnvogels, JSV Nieuwengein, Den Hoorn en Valken’68. Twee jaar terug heeft Frenk een bewuste keuze gemaakt door zich als trainer van het talenteam bij ARC te gaan richten op de ontwikkeling van talentvolle spelers die de overstap maken vanuit de jeugdopleiding naar de senioren.

De ruime ervaring en ambitie van Frenk sluiten prima aan bij de toekomstvisie van BVV Barendrecht. De club is dan ook verheugd met zijn komst. Wij heten Frenk van harte welkom en wensen hem veel succes op sportpark De Bongerd.