VERZORGINGSTEAM BVV DRINGEND OP ZOEK NAAR VERSTERKING

Kort geleden heeft u kunnen lezen dat het BVV verzorgingsteam afscheid heeft genomen van Peter Koot en Arjan Kammeraat. Hun vertrek slaat een aardig gat in een stabiele en superleuke groep verzorgers/verzorgsters. Dat hopen we natuurlijk zo snel mogelijk weer aan te vullen.

Het verzorgingsteam is daar al best een tijdje mee bezig, maar het lukt nog niet om geschikte personen te vinden die voor een redelijke vergoeding de sportmedische begeleiding binnen de club kunnen verzorgen. Als we geen vervangers vinden is het verzorgingsteam genoodzaakt om een paar uur per week te gaan sluiten, en moet ook ons kroonteam (JO19) zonder verzorging op stap.

Dat willen we samen met onze leden uiteraard voorkomen! We willen we u er op wijzen dat we de mogelijkheid bieden om zelf onder begeleiding verzorgers/verzorgsters te worden in een tweejarig traject, waarbij de kosten van de opleiding sportmassage-verzorging indirect voor onze rekening komt. Een ‘kans voor open doel’ dus!

Wilt u die niet missen? Neem dan contact op met coördinator Pieter van Hengel via 06-53518611 of verzorging@bvvbarendrecht.nl. Laat de club niet in de steek en zorg er samen met ons voor dat we de huidige kwaliteit van verzorging door kunnen zetten!