GELIJKSPEL BARENDRECHT VROUWEN BIJ NUMMER TWEE KLARENBEEK

De uitwedstrijd van Barendrecht Vrouwen 1 tegen Klarenbeek is zaterdag geëindigd in 0-0. Hoewel er meer in zat dan dit gelijkspel voor onze dames, was de uitslag tegen de nummer twee van de competitie uiteindelijk wel terecht.

Barendrecht kwam goed uit de startblokken en kreeg na twee minuten al een grote kans om de score te openen, maar het schot van Kimberley werd door de keepster van Klarenbeek tot hoekschop verwerkt. Vanuit de hoekschop die volgende kopte Michelle bij de tweede paal de bal helaas hard op de lat.

Klarenbeek probeerde daarna op fysieke kracht de jonge Barendrecht-ploeg af te troeven en zo de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar echte kansen voor de thuisploeg bleven uit. De beste kans was vlak voor rust uiteindelijk nog voor Barendrecht. Een slimme lage vrije trap, die hard het zestienmeter gebied in werd geschoten, zorgde voor een scrimmage voor het doel van Klarenbeek, maar de bal wilde het doel niet in.

Barendrecht liet af en toe zien dat ze voetballend meer in huis hadden dan de nummer twee van de competitie en wilde ook vol voor de winst gaan. Michelle was twee keer nog dicht bij de openingstreffer, een schot op doel werd naast getikt en een volley, na een mooie aanval, werd overgeschoten.

Omdat de rood/witten het laatste kwartier met vier aanvallers gingen spelen, kreeg Klarenbeek meer ruimte en daardoor werden ze ook steeds gevaarlijker. Uiteindelijk wist Leah, met een aantal zeer goede reddingen, haar doel schoon te houden. Er werd uiteindelijk niet gescoord, waardoor beide ploegen met een punt genoegen moesten nemen.

SC Klarenbeek – BVV Barendrecht VR1 0-0 (0-0)
Opstelling BVV Barendrecht VR1: Leah van der Weele; Eva van der Toorn (46. Linde van Ree), Sasha Leemans (46. Merel Huizer), Mackenzie Poleij, Mandy de Jong; Diede van der Knaap (63. Elaine Fertoute), Miesha Leemans (78. Emma Kocabas), Sienna Shew-Atjon (63. Athina van Bolhuis); Kimberley Greven, Rebekka van Esch, Michelle Stubbs.

Zevende
Met 21 punten uit 16 wedstrijden staan onze dames nog steeds zevende, maar S.C. Stiens is door een 0-1 overwinning op Sporting ’70 nu wel tot op 1 punt genaderd. Terwijl Sparta dankzij een 0-3 overwinning bij koploper Berkel 2 punten uitloopt.

The Knickerbockers
Zaterdag 25 maart staat de thuiswedstrijd tegen het Groningse The Knickerbockers op het programma. Een overwinning is hoog nodig om bovenin aan te haken en niet weg te zakken naar de onderste regionen. De aftrap is om 12.15 uur op het hoofdveld van sportpark De Bongerd.