GESLAAGD TRAININGSWEEKEND VOOR BVV VROUWEN 1

Afgelopen weekend is het Vrouwen 1 team van BVV Barendrecht op trainingsweekend geweest naar Apeldoorn. Het team verbleef daar in het hostel van Stay Okay en de technische staf schreef een kort verslag van het geslaagde weekend.

Vrijdag eind van de middag kwamen we aan bij Stay Okay. We gooiden onze spullen in de kamers en maakte ons klaar voor het dinerbuffet. Na het diner hadden we wat tijd voor onszelf en maakten we ons klaar voor de avond. Op het programma stond een spelletjesavond die 3 meiden uit het team geregeld hadden. Dit was goed geregeld en we hebben erg gelachen met elkaar. Zaterdagochtend om half 9 stond het ontbijt alweer op het programma.

Zaterdagochtend ging het wekkertje dus weer vroeg en maakten we ons klaar voor het ontbijt. Vanwege de sneeuw en de kou waren de velden afgekeurd waar we deze dag twee keer zouden gaan trainen. Als alternatief zijn we naar de zaal gegaan en hebben we daar onze trainingen afgerond. Ondanks dat we allemaal liever op het veld hadden gaan trainen, was het in de zaal ook ontzettend leuk. Na deze trainingen fristen we ons op en maakten we ons klaar voor de rest van de dag. Na een uurtje rust stond er een boswandeling op het programma. In deze tijd gingen ook een aantal meiden aan de studie. Aan het eind van de middag bereidden we ons voor op de avond.

Rond een uurtje of 6 gingen we avondeten. Hierna maakte we ons klaar om richting het centrum van Apeldoorn te gaan. Er stond een escapetour door de stad op de planning. In 3 groepen werd dit spel gespeeld. Al snel haakten 2 van de 3 groepen af en belandden in de kroeg. Het andere groepje ging er wel voor en rondde de escapetour binnen 2 uur af. We verzamelden ons in een barretje en deden wat drankjes. Later gingen we weer richting het hostel en bestelden wat pizza’s. Zo kwam er weer een einde aan deze drukke dag.

Op zondag stond het ontbijt rond een uurtje of 9 alweer klaar. We maakten ons op voor de laatste dag. Om dit trainingsweekend af te sluiten speelden we een wedstrijd tegen VV Hoogland V1. We waren allemaal wat vermoeid en moesten er even inkomen. Na een 1-0 achterstand pakten we het weer op en sloten we het trainingsweekend af met een 1-3 overwinning. Na het kijken van de Klassieker in de kantine reisden we weer af richting Barendrecht.

Al met al, het was een geslaagd trainingsweekend vol met gezelligheid!