GLENN RIJSDIJK KOMEND SEIZOEN NAAR BVV BARENDRECHT

Glenn Rijsdijk verruilt volgend seizoen vv Spijkenisse voor BVV Barendrecht. De 23-jarige linksbenige verdediger is een welkome versterking die op meerdere posities inzetbaar is voor de ploeg van de nieuwe trainer Leen van Steensel.

Glenn doorliep de hele jeugdopleiding bij vv Spijkenisse en maakte daar al op zijn zeventiende zijn debuut in het eerste elftal in de Derde Divisie. De afgelopen seizoenen groeide hij in de hoofdklasse uit tot een vaste waarde in de verdediging van Spijkenisse. Glenn heeft zijn ambities om op divisieniveau te voetballen nooit onder stoelen of banken gestoken en ziet deze wens nu in vervulling gaan. BVV Barendrecht heeft veel waardering voor het feit dat de technische commissie van vv Spijkenisse bereid was om mee te werken aan deze overgang en clubjongen Glenn zodoende de kans gunt zich verder te ontwikkelen op sportpark De Bongerd.

Met Glenn Rijsdijk voegt Barendrecht voor het nieuwe seizoen zijn achtste versterking toe aan de A-selectie. Eerder werd de komst van Bradly van der Meer, Michael Bekkers, Robbert Olijfveld, Bradley el Idrissi, Jesper van den Bosch, Sam van de Kreeke en Gilmaro van de Werp al bekend gemaakt.