GROTE CLUBACTIE WEER VAN START BIJ BVV BARENDRECHT

Net als voorgaande jaren neemt BVV Barendrecht weer deel aan de Nationale Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 19 september jl. worden er door leden van BVV Barendrecht loten verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de jeugdafdeling op sportpark De Bongerd.

Via de Nationale Grote Clubactie proberen verenigingen extra inkomsten voor hun club op te halen. Dat is harder nodig dan ooit, want door de coronacrisis werden veel drukbezochte evenementen afgelast en was de kantine langere tijd gesloten. BVV Barendrecht en alle andere vereniging kunnen dus een extra steuntje in de rug goed gebruiken!

U kunt daarbij helpen, door loten van de Grote Clubactie te kopen. Die loten kosten € 3,- per stuk en van elk verkocht lot gaat 80%, dit is € 2,40, direct naar de clubkas. Met het overige bedrag organiseert de Grote Clubactie de loterij.

Leden van BVV Barendrecht zijn vanaf dit weekend op pad om loten te verkopen. Het is belangrijk dat dit verantwoord gebeurt. Daarom heeft de Grote Clubactie naast het bekende verkoopboekje een aantal digitale verkoopmethoden ontwikkeld. Met deze digitale mogelijkheden kunnen de koper en de verkoper op een veilige afstand van elkaar blijven staan. Zo kunnen loten worden gekocht door het scannen van een QR-code of het delen van een link via e-mail, social media en WhatsApp.

Naast de ondersteuning van BVV Barendrecht, maken deelnemers aan de loterij ook kans op een van de vele prijzen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-. Daarnaast is de prijzenpot verhoogd van 32.000 naar 332.000 prijzen en daarmee is de winkans nu 1 op 10! Het is dus zeker de moeite waard om een of meerdere loten te kopen uit naam van BVV Barendrecht!