INSCHRIJVINGEN GEOPEND VOOR BVV VOETBAL 3-DAAGSE

De jeugdcommissie van BVV Barendrecht heeft het programma rond voor de spectaculaire BVV Voetbal 3-daagse. Dit evenement in de herfstvakantie, van dinsdag 20 t/m donderdag 22 oktober staat in het teken van voetbal, voetbal én nog meer voetbal.

De driedaagse is bedoeld voor alle voetballers tussen de 8 en 13 jaar. Dat kunnen leden zijn van BVV Barendrecht, maar ook jongens en meisjes die geen lid zijn van de club zijn van harte welkom. Op alledrie de dagen zijn er voetbalactiviteiten van 09.00 tot 16.00 uur, met onder meer:

  • Training van de beste trainers en spelers van het eerste elftal van de BVV;
  • Trainen op de Feyenoord-manier, in samenwerking met de Feyenoord Academy waarvan BVV Barendrecht een van de partners is
  • Een geweldige Freestyle Clinic verzorgd door “Knock Out Panna”, met 2 special guests te weten “Nasser el Jackson” en “Easy Man”.

Het belooft dus een driedaagse te worden waarin techniek, inzicht en plezier in het voetbalspelletje centraal staan.

De kosten voor de BVV Voetbal 3-daagse zijn € 150 p.p.. Dat bedrag is inclusief een mooi tenue, bidon, eten & drinken gedurende de drie dagen en een mooi deelnamecertificaat!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebaO3d-z6NNL7acWNvQJOsisxInurnuO3XpBMaXEz76T_1cw/viewform. Bij inschrijving volgt een bevestigingsmail met het betaalverzoek. Na betaling is de inschrijving definitief! BVV Barendrecht volgt in de voorbereiding en tijdens de driedaagse de corona-maatregelen van het RIVM. Bij eventuele afgelasting van het evenement, ontvangt u het geld terug op uw rekening. Voor vragen kunt u mailen naar bvvjeugdcommissie@gmail.com.