JACK VAN DEN BERG NA SEIZOEN WEG BIJ BARENDRECHT

BVV Barendrecht gaat voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal. Het bestuur van de rood/witten heeft besloten het contract van Jack van den Berg, dat tot het einde van dit seizoen loopt, niet te verlengen.

Het was een moeilijke keuze voor de beleidsbepalers, omdat Jack van den Berg ook een echte clubman is. Het bestuur is hem zeer erkentelijk voor zijn inzet en bijdrage in de twee periodes waarin hij bij BVV Barendrecht als hoofdtrainer werkzaam is geweest. De eerste periode van negen jaar kenmerkte zich door meerdere successen, waaronder de landelijke amateurbeker en een hoofdklassetitel. Na zijn terugkeer bij Barendrecht in de winterstop van vorig seizoen, verloopt zijn tweede periode bij de BVV voor alle betrokkenen minder succesvol. De gedreven oefenmeester kon niet voorkomen dat het vlaggenschip degradeerde naar de Derde Divisie en ook in het huidige seizoen zijn de prestaties van de Bongerdbewoners wisselvallig.

Het bestuur wenst Jack uiteraard veel succes in zijn verdere trainerscarrière en heeft er alle vertrouwen in dat hij samen met de spelersgroep en zijn staf er alles aan zal doen om het seizoen in de tweede seizoenshelft succesvol te eindigen.