JAN VERSLUIS WORDT BESTUURSLID COMMERCIËLE ZAKEN

Het bestuur van BVV Barendrecht is erin geslaagd om de reeds lang openstaande vacature van bestuurslid commerciële zaken in te vullen. Jan Versluis heeft zich bereid verklaard om deze taak op zich te nemen.

Jan is al vele jaren lid van de BVV en een vaste bezoeker van de wedstrijden van het eerste elftal. Hij was ook jarenlang als sponsor betrokken bij de club als oud-ondernemer in onder andere verf en aanverwante artikelen. Ook is hij al geruime tijd actief als vrijwilliger. In het verre verleden was hij leider bij diverse jeugdteams, nu verzorgt hij dagelijks met een aantal andere vrijwilligers het onderhoud van de reclameborden en zorgt hij met de werkploeg voor materialen die nodig zijn voor het onderhoud en de reparaties van de eigendommen van de BVV. Daarnaast is hij actief in de werving van sponsors voor de BVV, onder meer voor de onlangs verschenen fraaie nieuwe presentatiegids.

De officiële voordracht tot benoeming van Jan vindt plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op vrijdag 20 november a.s.. Het bestuur wenst Jan uiteraard alvast veel succes en plezier in zijn nieuwe rol als bestuurslid.