MARTIJN MES NIEUWE JEUGDVOORZITTER BVV BARENDRECHT

Binnen het bestuur van BVV Barendrecht vindt binnenkort een mutatie plaats. Voor de functie van bestuurslid jeugdzaken is Martijn Mes bereid gevonden om Henri Lefering op te volgen, die vanwege zijn werkzaamheden als kapitein bij de Holland Amerika Lijn geen tijd meer heeft om deze functie te vervullen. Henri blijft Martijn in de komende tijd wel bijstaan en wegwijs maken in de bestuursportefeuille jeugdzaken. De officiële voordracht van Martijn als bestuurslid vindt uiteraard pas plaats bij de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (ALV), die voor vrijdag 20 november gepland staat.

Martijn Mes (36) is een geboren en getogen Barendrecht, die nu ruim drie jaar actief is als voetbalvader op de BVV. Hij stelt zichzelf kort voor:

“Ik ben begonnen als vrijwilliger bij de Bongerdjes, Champions League en nu zo’n 1,5 jaar voor de activiteitencommissie van de jeugd. Hierin hebben we de VIP-dagen geïntroduceerd rondom de wedstrijden van het eerste elftal, leuke evenementen voor de jeugd en zijn we momenteel druk met de eerste BVV Voetbal 3-Daagse. Ik heb er enorm veel zin in om voor alle jeugdleden mijn steentje bij te dragen en het ‘clubgevoel’ nog meer mee te geven aan alle leden, dus ook de ouders. Veel vrijwilligers voor mij heb het al vaak gezegd: “Zonder vrijwilligers is er geen vereniging”. Hier sluit ik me zonder meer bij aan.

Meer betrokkenheid van zowel spelers als ouders, op welke leeftijd/niveau dan ook, is mijn streven. De BVV moet als thuiskomen voelen. Een plek waar de jeugd graag is, zowel op sportief vlak als op persoonlijk vlak. Een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen door te presteren als team en individu en waar echte vriendschappen worden gecreëerd. Naast vernieuwende ideeën kijk ik er met enthousiasme naar uit om met iedereen binnen de jeugdafdeling en het bestuur te gaan samen werken!”

Naast de aanstelling van Martijn Mes als nieuwe jeugdvoorzitter worden op korte termijn ook twee andere bestuursportefeuilles ingevuld. De bestuursleden die daarvoor worden voorgedragen, worden later deze week op de website voorgesteld.