JEUGDAFDELING SLUIT SEIZOEN AF OP ZATERDAG 11 JULI

Het zag er lange tijd niet naar uit dat er dit seizoen nog gevoetbald kon worden, maar door de recente versoepelingen van de maatregelen van de overheid kan er op zaterdag 11 juli toch nog gevoetbald worden! De activiteitencommissie voor de jeugd en de technische commissie organiseren die zaterdag dan ook een gezellige afsluiting van het seizoen voor de jongste voetballers van BVV Barendrecht én hun ouders.

Ter afsluiting van het turbulent verlopen seizoen wordt een heel leuk sluitingsprogramma in elkaar gezet op het hoofdveld. De organisatoren roepen alle ouders, verzorgers en kinderen dan ook op om te komen! Op deze dag zijn er in verschillende tijdsblokken diverse leuke sportonderdelen voor de kinderen in hun eigen teams, zoals een techniekclinic, een voetvolleytoernooi en een 4-tegen-4 wedstrijd. Maar er zijn ook een stormbaan, stropdas-schieten en diverse spelletjes op een luchtkussen. Daarnaast wordt er een penaltyserie op de selectiekeepers van de 019 en 017 georganiseerd.

De tijdsblokken zijn als volgt:

  • Van 10.00 uur tot 11.30 uur: complete en huidige Champions League + Bongerdjes
  • Van 11.30 uur tot 13.00 uur: complete en huidige JO8-selectie en breedtesport
  • Van 13.00 uur tot 14.30 uur: complete en huidige JO9-selectie en breedtesport

De ouders kunnen op het terras aan de buitenbar gezellig naar hun kinderen kijken en daarnaast iets drinken en bijkletsen met de andere ouders – uiteraard op gepaste afstand!