JEUGDSPELERS SLUITEN AAN BIJ HOOFDMACHT BVV BARENDRECHT

De selectie van het vlaggenschip van BVV Barendrecht bevat ook komend seizoen een aantal talenten uit de eigen jeugd. Verschillende jeugdspelers sluiten na de zomer aan bij de Barendrechtse hoofdmacht.

De uit de eigen jeugd afkomstige Wouter Rieken (20, foto) blijft ook volgend seizoen onderdeel uitmaken van de A-selectie. Hij maakt sinds dit seizoen deel uit van de ploeg van trainer Richard Elzinga. Daarnaast zullen de 19-jarige jeugdtalenten Stef Swank en Rivano Kardjo, als de coronabeperkingen het toelaten, de komende maanden al meetrainen met de hoofdmacht. De jeugdspelers komen vanuit het Onder-23 beloftenteam dat dit seizoen van start is gegaan en hebben zich de afgelopen periode verder ontwikkeld. Voormalig eigen jeugdspeler Sjacco Meijer heeft helaas te kennen gegeven voor volgend seizoen op zoek te gaan naar een andere club.

Uit de eigen jeugd zijn Anass Masrhalmi, Jeroen van der Wal en Marouane Bakour al enkele seizoenen actief voor de hoofdmacht. Daarmee zijn er de laatste drie seizoenen al zeven spelers vanuit de jeugdopleiding doorgestroomd naar de A-selectie.