JOEY JONGMAN EN DANNY MONSTER 250 WEDSTRIJDEN IN BARENDRECHT 1

Joey Jongman en Danny Monster werden afgelopen zaterdag voor de wedstrijd tegen ASWH in het zonnetje gezet. Zij speelden hun 250e officiële wedstrijd in Barendrecht 1. De beide middenvelders kwamen in het seizoen 2012-2013 naar De Bongerd.

Joey kwam over van Spijkenisse, werd als technisch begaafde middenvelder vaste kracht en viel al snel andere clubs op. In 2018-2019 waagde Joey de overstap naar vv Katwijk om daarmee te strijden voor het kampioenschap. Hij speelde drie seizoenen bij de Katwijkse topclub. Vorig seizoen keerde Joey seizoen terug bij Barendrecht.

Danny kwam in 2012 op het laatste moment over van het Dordtse EBOH. Samen met Joey vormde hij een superkoppel op het middenveld. In zijn eerste seizoen raakte Danny geblesseerd aan zijn knie. Na een lange revalidatie keerde Danny het volgende seizoen weer terug in de hoofdmacht. Danny bleef onze club al die jaren trouw en is inmiddels aan zijn elfde seizoen bezig. De tweede helft van vorig seizoen kampte Danny met een achillespeesblessure, maar dit seizoen heerst hij weer samen met zijn maatje Joey op het middenveld.