JONG BVV BARENDRECHT ZOEKT ASSISTENT-TRAINER

Het Onder-23 team van BVV Barendrecht is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. Helaas heeft de huidige assistent Arthur de Bruin in verband met privéomstandigheden te kennen gegeven volgend seizoen te moeten stoppen in deze rol. We respecteren uiteraard zijn keuze en bedanken hem voor zijn inzet en betrokkenheid dit seizoen.

Het Onder-23 team speelt in de eerste (hoogste) divisie van de landelijke O23-competitiestructuur. BVV Barendrecht hecht veel waarde aan de doorstroming en een goede begeleiding van jeugdspelers richting de senioren-selecties. Het dit seizoen ingerichte O23-talententeam past als verbindingsteam vanuit de jeugdopleiding uitstekend binnen dit beleid. Het doel van onze club is om spelers en trainers een leeromgeving te bieden waarin zij voortdurend worden uitgedaagd en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij bieden de mogelijkheid om te werken met een jonge, ambitieuze selectie, ervaring op te doen op een hoog niveau en daarbij een goede accommodatie en faciliteiten. De nieuwe assistent-trainer heeft uiteraard ook nauw en frequent contact met de overige (jeugd)selectietrainers.

Heb jij ervaring met het werken met een jonge, talentvolle spelersgroep, ben jij communicatief sterk en prestatiegericht? Denk jij de assistent-trainer te kunnen zijn die de vaardigheden heeft om de doorstroming van jeugdtalenten naar het eerste elftal te faciliteren en te bevorderen, kun je spelers op een enthousiaste wijze motiveren en verbinding creëren binnen het team en met de vereniging? Stuur dan je sollicitatie met voetbal-CV naar bestuurslid Technische Zaken, Gert van der Wal (gertvdwal1@gmail.com).