JOSHUA KASSELS EN KEVIN ROOK VOLGEND SEIZOEN NAAR BVV BARENDRECHT

De in Zoetermeer woonachtige 22-jarige Joshua Kassels (foto boven) maakt volgend seizoen de overstap van regiogenoot VV Capelle naar BVV Barendrecht. De in de jeugd van ARC opgeleide centrumaanvaller, die ook als schaduwspits prima uit de voeten kan, is momenteel een vaste waarde in het elftal van de vierde divisionist. Kassels kijkt er naar uit bij de BVV de uitdaging aan te gaan, omdat hij zich graag verder wil ontwikkelen. De rechtenstudent gaat hiervoor de concurrentie aan in de selectie van de rood/witten. “BVV Barendrecht is één van de grootste amateurclubs en de ambitie van de club sluit uitstekend aan bij mijn persoonlijke ambitie.” zo geeft hij aan.

Barendrechter Kevin Rook heeft zijn eerste stappen op het voetbalveld gezet op sportpark De Bongerd. In de JO13-leeftijdsgroep werd de technisch begaafde linkspoot gescout door FC Dordrecht, waar hij de rest van de jeugdopleiding heeft doorlopen tot en met het Onder-21 team. De 21-jarige dynamische wingback die ook op het middenveld kan spelen, woont op een steenworp afstand van de Bongerd. Dit seizoen is hij met een aantal voormalig spelers van Dordrecht O21 aangesloten bij de selectie van Kozakken Boys. Deze overstap heeft tot op heden nog niet geleid tot zijn doorbraak bij het eerste elftal, wat hem heeft doen besluiten dichterbij voor zijn kansen te gaan. Zodoende keert hij na de zomer terug bij de club waar het voor hem allemaal begon en waar het nu voelt als thuiskomen.

We heten Joshua en Kevin alvast van harte welkom en wensen hen veel succes bij onze club! Met de komst van deze twee nieuwkomers begint de selectie van het Barendrechtse vlaggenschip voor het seizoen 2024-2025 steeds meer vorm te krijgen. Eerder bereikte de rood/witten al overeenstemming met Danny Monster, Joey Jongman, Romano van der Stoep, Bradly van der Meer, Jomar Gomes, Maxim Kooiman, Jay Brand, Nadir Jouhri, Sven Dijkgraaf, Taner Bayram, Constantijn Schop, Brent Vugts, Aness Serghini, Olek Mrowicki en de nieuwkomers Lorenzo Braaf, Nino Urban en Ricky van Mierlo.

Kevin Rook