KEVIN CORNET NIEUWE AANWINST BVV BARENDRECHT

Kevin Cornet verruilt volgend seizoen GVV Unitas voor BVV Barendrecht. De jonge, talentvolle linkervleugelverdediger komt momenteel met Unitas uit in de Derde Divisie zondag en ziet in Barendrecht de ideale club om zich verder te ontwikkelen en zijn sportieve ambities in te vullen.

De 22-jarige Cornet is afkomstig uit Werkendam en is bezig aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht van Unitas in Gorinchem. Hiervoor speelde hij zeven seizoenen in de jeugdopleiding bij Willem II en bij Kozakken Boys. Momenteel speelt de behendige linkspoot op vrijdagavond ook zaalvoetbal op eerste divisieniveau. “Kevin realiseert zich dat deze combinatie met topzaterdagvoetbal niet kan. Hij kiest nu voor een volledige focus op zijn ontwikkeling als veldvoetballer”, aldus technisch manager Gert van der Wal namens BVV Barendrecht.

Cornet is de tweede versterking voor het nieuwe seizoen voor de hoofdmacht van BVV Barendrecht. Eerder maakten de rood/witten bekend dat middenvelder Joey Jongman na de zomer terugkeert op sportpark De Bongerd.