RUIMTE VOOR NIEUWE 5-JARIGEN BIJ DE BONGERDJES IN BVV EREDIVISIE

Wilt u uw zoon of dochter kennis laten maken met voetballen?! Kom dan naar BVV Barendrecht en laat hem of haar direct in de ‘Eredivisie’ spelen. Met clubs als FC Groningen, Heracles Almelo of Sparta Rotterdam.

Bij BVV Barendrecht leren kinderen bij “De Bongerdjes” (jeugd onder 6) in groepen op een speelse manier om met een bal om te gaan en hoe het is om met elkaar te voetballen. We willen het kind de baas over de bal laten zijn, in voetbaltermen: we leren de kinderen de basistechnieken, zoals passen, stoppen, dribbelen, schieten en passeren. Dit doen we in veel verschillende spelvormen, waarbij ingespeeld wordt op de belevingswereld van het kind. Spelen en leren gaan hier echt hand in hand. In de partijvormen spelen we veel 4-tegen-4, zodat er veel balcontacten zijn voor de kinderen.

Heeft of kent u een toekomstig Bongerdje? Geef hem of haar dan gelijk op en start met voetballen in het nieuwe jaar! Via https://www.bvvbarendrecht.nl/aanmeldingsformulier-jeugdlid/ kunt uw zich aanmelden voor 3 GRATIS PROEFLESSEN en hopen wij de talentjes snel te mogen verwelkomen op de velden van BVV Barendrecht.

Aanvullende info “De Bongerdjes”:
– Trainingstijd: Iedere woensdag (vanaf 6 januari) met inloop vanaf 16:15 uur. De training begint om 16:30 uur en eindigt om 17:30 uur.
– Wedstrijden zijn op zaterdag (vanaf 9 januari), waarbij er om 10:00 uur wordt verzameld en de kinderen om 10:15 uur het veld op gaan.