LISSE IN SLOTFASE LANGS BARENDRECHT

Barendrecht heeft na zeven ongeslagen wedstrijden weer een nederlaag moeten slikken. FC Lisse liet Barendrecht struikelen, door in de slotfase een gelukkige zege te pakken.

Na een teleurstellende eerste helft met weinig hoogtepunten zat het venijn van het duel tussen Lisse en Barendrecht in de staart. Niels Vorthoren en Peter de Lange hadden al kansen gemist op de openingstreffer, en dat kwam de rood/witten in de slotfase duur te staan. Jubilaris Boyd Stevens, die zijn honderdste duel speelde voor FC Lisse, krulde vijf minuten voor tijd een vrije trap achter Barendrecht-keeper Nick van der Ploeg (1-0).

Hoewel er nog maar een paar minuten te spelen waren, had Barendrecht de overwinning alsnog naar zich toe kunnen trekken. De rood/witten hadden het geluk echter niet aan hun zijde, want achtereenvolgens Marouane Bakour, Niels Vorthoren en Ramy Salem misten in de resterende speeltijd uitstekende kansen op de gelijkmaker. Daardoor kwam Barendrecht niet meer langszij en boekte Lisse een 1-0 zege op de Bongerdbewoners.