MAX VAN DIJK EN STANLEY HUSEN BEZIG AAN LAATSTE SEIZOEN VOOR BVV BARENDRECHT

De wegen van de 32-jarige aanvoerder Max van Dijk en BVV Barendrecht zullen zich na dit seizoen gaan scheiden. De technische staf heeft aangegeven het aankomende seizoen voor een andere invulling van zijn positie te kiezen. De sympathieke en robuuste centrale verdediger, die heeft aangegeven zelf nog te twijfelen over zijn toekomst als speler, is dan in totaal negen seizoenen actief geweest op sportpark de Bongerd.

Collega centrale verdediger Stanley Husen (33) zal na dit seizoen ook stoppen bij BVV Barendrecht en met topamateurvoetbal. ‘Het is mooi geweest en fysiek wordt het steeds lastiger’, zo geeft hij zelf aan. Stanley, die kan terugkijken op een prachtige voetbalcarrière, wil meer tijd gaan besteden aan zijn gezin, maar vindt het wel leuk om op één of andere manier betrokken te blijven in het amateurvoetbal. Hij gaat zich de komende tijd beraden in welke rol dat gaat worden.

De BVV is zijn centrale verdedigingsduo veel dank verschuldigd voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid bij onze club. Hun afwezigheid zal zeker even wennen zijn voor de vaste volgers van ons vlaggenschip en binnen de spelersgroep, maar de technische staf is ervan overtuigd dat zij er alles aan zullen doen om dit seizoen op een mooie en waardige wijze af te sluiten.

Max van Dijk

Stanley Husen