PRIMA START BVV 0NDER 23 IN 1E DIVISIE B

Na promotie naar de 1e divisie is Barendrecht Onder 23 de nieuwe competitie op het hoogste niveau gestart met een 2-1 overwinning op OJC Rosmalen. De wedstrijd begon rommelig met veel balverlies tegen een beter combinerend OJC Rosmalen. Na een grote kans voor Alejandro Dullemond kwam de wedstrijd meer in evenwicht en BVV O23 steeds beter in hun spel. Dit leverde nog twee grote kansen op en een strafschop die helaas werd gemist door Wessel Barendregt. Net voor de rust scoorde OJC uit de kluts de 0-1.

In de tweede helft zette Barendrecht er een tandje erbij en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook: Ayoub Daoudi rondde een mooie aanval goed af en scoorde de 1-1. De verdiende winst kwam er uiteindelijk ook nog. OJC Rosmalen maakte hands binnen de zestien meter. Christian Bellassai benutte de strafschop en zorgde daarmee voor een 2-1 overwinning.