MAX VAN DIJK, STANLEY HUSEN EN RAMY SALEM VERLENGEN BIJ BARENDRECHT

BVV Barendrecht heeft zich voor het vlaggenschip ook voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Max van Dijk, Stanley Husen en Ramy Salem. Zij verlengen hun verblijf op sportpark de Bongerd.

Aanvoerder en rots in de branding Max van Dijk komt zodoende ook volgend seizoen in actie voor de rood/witten. De 29-jarige gedreven centrale verdediger heeft het nog steeds uitstekend naar zijn zin bij de BVV en plakt er dus graag een achtste jaargang op sportpark De Bongerd aan vast.

Ook centrale rechterverdediger Stanley Husen blijft volgend seizoen onderdeel uitmaken van de hoofdmacht. Met zijn ruime ervaring en voetballend inzicht zal hij het elftal van opbouwende impulsen blijven voorzien. Stanley doorliep de jeugdopleiding van BVV Barendrecht en kwam een aantal seizoenen uit voor het eerste elftal. Na uitstapjes naar Kozakken Boys en ASWH keerde hij anderhalf jaar geleden weer terug op het oude nest.

Tenslotte kan ook de 27-jarige vleugelaanvaller Ramy Salem niet wachten om volgend seizoen een volledige voetbaljaargang te doorlopen. Ramy had door een zware knieblessure te maken met een lange periode van revalidatie, met aansluitend de twee onderbroken seizoenen als gevolg van de coronabeperkingen. Hij hoopt snel weer het vertrouwde ritme te hervinden en zijn specifieke kwaliteiten en waarde opnieuw te tonen aan de BVV aanhang, waar hij een van de publiekslievelingen is.