OOK TIM EEKMAN BLIJFT BIJ BVV BARENDRECHT

De selectie van de hoofdmacht van BVV Barendrecht voor komend seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Gisteren kwam de club ook met Tim Eekman overeen dat hij volgend seizoen actief is op sportpark De Bongerd.

De 29-jarige rechtervleugelverdediger kwam in de zomer van 2014 van de beloften van Excelsior naar BVV Barendrecht. Na drie seizoenen op sportpark De Bongerd koos Tim voor een overstap naar Kozakken Boys, maar na een jaar keerde hij weer terug op sportpark De Bongerd. In de zomer van 2021 gaat hij dan ook zijn zevende seizoen in bij het vlaggenschip van de rood/witten.

Eerder deze week maakte BVV Barendrecht bekend dat ook de sterkhouders Danny Monster, Max van Dijk, Stanley Husen en Ramy Salem ook in het seizoen 2021/2022 actief zijn voor de Bongerdbewoners. Bovendien keert middenvelder Joey Jongman terug bij de rood/witten, nadat hij twee jaar geleden overstapte naar VV Katwijk. Ook hoofdtrainer Richard Elzinga is voor volgend jaar al vastgelegd door de technische commissie van BVV Barendrecht.