NICK VAN DER PLOEG EN YARICK DORST LANGER BIJ BVV

Keeper Nick van der Ploeg komt ook komend seizoen uit voor Barendrecht. De 32-jarige ervaren keeper verlengt zijn verbintenis bij het vlaggenschip van de BVV en speelt daarmee ook komende seizoen op sportpark De Bongerd. Nick begint na de zomer aan zijn derde seizoen bij de rood/witten.

Barendrecht heeft zich voor volgend seizoen ook verzekerd van verlenging van de diensten van Yarick Dorst. De 21-jarige Zeeuwse middenvelder maakt een goede ontwikkeling door en heeft zich daardoor dit seizoen in de basis gespeeld. “Ik heb het ongelofelijk goed naar mijn zin bij de BVV en ben daarom blij met het vertrouwen van de technische commissie’’, zegt Yarick in een reactie.

Tegenover het aanblijven van dit tweetal, staat ook het vertrek van drie selectiespelers. Keepers Lee Quincy Cheuk-a-Lam en Donovan Levestone vertrekken deze zomer bij BVV Barendrecht. Lee werkt momenteel nog hard aan het herstel van zijn hardnekkige schouderblessure en hoopt de komende maanden weer volledig fit te worden. De ervaren en zeer positief ingestelde keepers zijn sfeerbepalend en in de afgelopen periode mede daardoor ook belangrijk geweest voor het groepsproces. Lee is bezig aan zijn derde seizoen en Donovan komt sinds afgelopen zomer uit voor de hoofdmacht. Beide keepers gaan op zoek naar een andere club en blijven uiteraard tot die tijd gewoon bij de selectie van Barendrecht actief. Dat geldt ook voor Delano A Cohen. De middenvelder verruilt Barendrecht deze zomer voor zijn oude club Nieuwenhoorn en kiest ervoor om het vervolg van zijn carrière te combineren met het halen van een trainersdiploma en trainen van een jeugdteam.