NIEUWE TRAININGSGROEPEN JEUGD VANAF KOMENDE MAANDAG

Ook dit seizoen staan de komende weken de traditionele overgangstrainingen op het programma, die door het laat eindigen van de competitie zijn omgedoopt in de BVV Mei/Juni Maand Trainingen. Alle jeugdspelers trainen de komende maand in nieuwe trainingsgroepen, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Dit betekent dat er vanaf maandag 27 mei nieuwe teamindelingen, een nieuwe veldindeling en een nieuw trainingsschema van toepassing zijn waarin de nieuwe groepen gaan trainen. De nieuwe roostering geldt ook voor de senioren. Met uitzondering van enkele teams, zoals de Renes 35+ competitie en de veteranen, krijgen vrijwel alle teams dus te maken met de het nieuwe trainingsrooster en de nieuwe veldindeling.

Bekijk hieronder de nieuwe trainingsgroepen voor de maand mei/ juni. De trainingstijden en veldindeling zijn onderaan toegevoegd.

[googlepdf url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/Indeling_juni_trainingsgroepen.pdf” width=”100%” height=”600″] [pdf-embedder url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/Groep1_bovenbouw.pdf”] [pdf-embedder url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/Groep1_onderbouw.pdf”] [pdf-embedder url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/Groep2.pdf”] [pdf-embedder url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/Groep3.pdf”] [pdf-embedder url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/Groep4.pdf”] [pdf-embedder url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/Meisjes.pdf”] [pdf-embedder url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2019/05/Veldindeling_juni2019.pdf”]