JOOST MANGERT EN STEVEN LUGTMEIJER VOLGEND SEIZOEN NAAR BARENDRECHT

BVV Barendrecht presenteert twee versterkingen voor het nieuwe seizoen. Joost Mangert en Steven Lugtmeijer maken volgend jaar de overstap naar sportpark De Bongerd.

Joost Mangert is een centrale verdediger die vanaf zijn elfde de jeugdopleiding bij Excelsior Rotterdam doorliep. De 19-jarige verdediger deed vorig seizoen de hele voorbereiding mee bij het eerste elftal en speelde daarna voor Jong Excelsior. Dit seizoen heeft Joost gekozen voor de combinatie spelen en studeren bij de Simon Fraser University in Canada. Daar werd hij verkozen tot “freshman of the year”. Na de zomer sluit hij aan bij BVV Barendrecht.

Ook Steven Lugtmeijer komt dan naar sportpark De Bongerd. De 22-jarige talentvolle keeper kreeg op jonge leeftijd al veel speeltijd in het eerste elftal van SVV (zo) en daarvoor bij HBSS. Steven wil zich de komende jaren graag verder ontwikkelen en is een welkome versterking binnen de selectie van de rood/witten. Hij neemt de plaats in van Daniël Kumic, die volgend seizoen niet meer actief is voor BVV Barendrecht. De keeper vertrekt deze zomer naar FC ‘s-Gravenzande om daar de concurrentiestrijd als eerste keeper aan te gaan.