NOG ENKELE BEZORGERS GEZOCHT VOOR NIEUWE PRESENTATIEGIDS

Aan de vooravond van het nieuwe seizoen, verschijnt eind augustus de jaarlijkse presentatiegids. Een team van redacteuren en fotografen heeft in de zomerperiode weer een fraaie gids samengesteld met tientallen verhalen over de club, van de ambitieuze jeugdafdeling en het eerste elftal tot het verzorgingsteam en de horecaploeg van de BVV.

Om ervoor te zorgen dat de presentatiegids bij alle leden in Barendrecht, Portland, Ridderkerk en Heerjansdam op de mat valt, zoekt de club nog enkele bezorgers. Het gaat om maximaal 30 gidsen om te bezorgen, dus wie in de (eigen) buurt toch regelmatig even de benen strekt, kan zo direct de BVV-leden aan de mooie nieuwe presentatiegids helpen. Voor de volgende postcodegebieden worden nog bezorgers gezocht:

  • Barendrecht, postcode 2993 en 2994 alle wijken
  • Heerjansdam, Postcode 2995
  • Rhoon-Portland, Postcode 3162

Wie in de gelegenheid is om de gids eind augustus in die postcodegebieden te bezorgen, kan zich melden bij Harry de Lange via het e-mailadres PresentatiegidsBVV@gmail.com.

Alle leden die buiten het bezorggebied wonen of die meerdere gidsen wensen, kunnen die vanaf begin september ophalen in de kantine van BVV Barendrecht.