NUTTIGE OEFENZEGE VOOR BARENDRECHT 2

Na het succesvolle trainingsweekend in Renesse stond er zaterdag een serieuze oefenwedstrijd op het programma. Sliedrecht 2, de koploper uit de reserve hoofdklasse Zuid, was de sparringpartner van de Barendrechtse beloften.

Met de weer fitte keeper Steven Lugtmeijer in het doel en Stef Swank (O19) in het centrum werd om 12.00 uur afgetrapt. Barendrecht 2 begon de eerste helft overigens zonder Wouter Rieken, die verlaat was vanwege een gemiste afslag op de rijksweg. Gedurende de eerste helft was Barendrecht 2 de betere ploeg en kwam door twee prima aanvallen op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Sjacco Meijer en Dennis Baan. Kort voor rust moest John Reinsma met een ernstige knieblessure van het veld gedragen worden. De inmiddels gearriveerde Wouter Rieken was zijn vervanger.

Na rust een nog steeds goed spelend Barendrecht 2, dat al snel uitliep naar 0-3 door Austen Zwaal. Daarna lieten de Bongerdbewoners de teugels wat vieren en kon Sliedrecht wat terug doen (1-3). Stef Swank, meegegaan in de aanval, zorgde voor 1-4. Het slot was voor Sliedrecht 2 dat de eindstand bepaalde op 2-4.

Volgende week begint het echte werk weer voor de Barendrecht-reserves, met een uitwedstrijd tegen Scheveningen 2 op sportpark Houtrust om 11.45 uur.