OOK 6-JARIGE VOETBALLERS WELKOM IN CHAMPIONS LEAGUE BVV BARENDRECHT

Wilt u uw zoon of dochter van 6 jaar kennis laten maken met voetballen?! Kom dan naar BVV Barendrecht en laat hem of haar direct in de BVV Champions League spelen. Deze interne competitie bevat clubs als Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Juventus, Paris St. Germain, Borussia Dortmund, Valencia, Sporting Portugal, Galatasaray, AS Roma, Inter Milan, Fiorentina, Olympique Lyon en Celtic!

Bij BVV Barendrecht leren kinderen in de “Champions League” (jeugd onder 7) in groepen op een speelse manier om met een bal om te gaan en hoe het is om met elkaar te voetballen. We willen het kind de baas over de bal laten zijn, in voetbaltermen: we leren de kinderen de basistechnieken, zoals passen, stoppen, dribbelen, schieten en passeren. Dit doen we in veel verschillende spelvormen, waarbij ingespeeld wordt op de belevingswereld van het kind. Spelen en leren gaan hier echt hand in hand. In de partijvormen spelen we veel 4-tegen-4 zodat er veel balcontacten zijn voor de kinderen.

Heeft of kent u een toekomstige Champions League speler? Geef hem of haar dan gelijk op en start met voetballen in het nieuwe jaar! Via https://www.bvvbarendrecht.nl/aanmeldingsformulier-jeugdlid/ kunt uw zich aanmelden voor 3 gratis proeflessen. Wij hopen de talentjes snel te mogen verwelkomen op de velden van BVV Barendrecht.

Aanvullende info “Champions League”
– Trainingstijd: Iedere woensdag (vanaf 6 januari) met inloop vanaf 16:15 uur. De training begint om 16:30 uur en eindigt om 17:30 uur.
– Wedstrijden zijn op zaterdag (vanaf 9 januari), waarbij er om 10:00 uur verzameld wordt en de kinderen om 10:15 uur het veld op gaan.