PRESENTATIEGIDS SEIZOEN 2020-2021 VERSCHENEN

BVV Barendrecht heeft deze week de presentatiegids voor het seizoen 2020/2021 uitgebracht. Namens de nieuwe hoofdsponsor BEST Trucks nam directeur Ronald Janssen het eerste exemplaar in ontvangst, samen met BVV 1 verdediger Max van Dijk die op de cover staat.

In het fraaie boekwerk van maar liefst 100 pagina’s komen vrijwel alle geledingen van de club aan het woord. Uiteraard is er aandacht voor het eerste elftal, maar ook de jeugd, vrijwilligers en sponsors komen uitgebreid aan bod in de jaarlijkse uitgave. De gids is samengesteld door een team van vrijwilligers, bestaande uit verschillende redacteuren, de huisfotograaf en de commissie commerciële zaken die de advertentieverkoop heeft verzorgd. Bovendien heeft shirtsponsor De Bondt grafimedia communicatie net als voorgaande jaren belangeloos de vormgeving en het drukwerk gerealiseerd van de 3.750 exemplaren van de presentatiegids.

Deze week is of wordt bij alle leden in Barendrecht, Portland, Heerjansdam en Ridderkerk een presentatiegids thuisbezorgd door een groep van enthousiaste bezorgers. Ook daarvoor uiteraard hulde! Voor iedereen die van buiten het verspreidingsgebied komt, wie geen lid is of wie meerdere exemplaren wil hebben, kan vanaf zaterdag 12 september terecht op De Bongerd. In de kantine van de club zijn voldoende exemplaren beschikbaar, dus neem hem ook gerust mee voor anderen die belangstelling hebben voor het wel en wee van BVV Barendrecht.