TON VAN IPEREN OVERLEDEN

BVV Barendrecht heeft deze week met verdriet kennis genomen van het overlijden van Ton van Iperen. De voormalig bestuurder, die nog steeds vrijwilliger was voor de club, overleed donderdagochtend op 73-jarige leeftijd.

Ton was jarenlang bestuurder bij de BVV. Zo was hij actief als penningmeester voor de club, vervulde hij dezelfde rol voor de Stichting Amateurvoetbal Barendrecht en was hij administrateur voor de Businessclub van de rood/witten. De laatste jaren zat Ton ook in de commissie die in samenwerking met de CBV het jaarlijkse landelijke G-voetbaltoernooi op sportpark De Bongerd organiseerde. De laatste twee edities mocht hij als ‘captain’ het team van vrijwilligers aansturen. Tijdens het toernooi in 2019, ging Ton (links) bij de prijsuitreiking op de foto met bondscoach Ronald Koeman en zijn zwager en mede-organisator Wil Roestenburg.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden. De club wenst zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en andere familie en vrienden uiteraard veel sterkte bij het verwerken van het verlies. Ter nagedachtenis aan Ton wordt zaterdagmiddag voorafgaand aan de wedstrijd Barendrecht – Sparta Nijkerk een minuut stilte in acht genomen.