REMISE VOOR BARENDRECHT 2

Barendrecht 2 is er zaterdag niet in geslaagd de volle winst mee naar huis te nemen. In Gouda kwamen de rood/witten op bezoek bij Jodan Boys 2 niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Na balverlies op het middenveld en slap ingrijpen in de laatste linie kwam Barendrecht 2 halverwege de eerste helft op een 0-1 achterstand. Met goed keeperswerk voorkwam Daniël Kumic vlak voor rust een grotere achterstand. Ook na rust slaagden de Barendrechtse beloften er niet in om fatsoenlijke aanvallen te produceren en dreigend te worden.

Pas nadat Anass Masrhalmi een ongelukkige rode kaart kreeg, rechtte Barendrecht 2 met tien man de rug. Een overtreding in het zestienmetergebied werd door de scheidsrechter met een penalty bestraft. Marouane Bakour zorgde voor 1-1. Even later zorgde diezelfde Marouane Bakour voor een 2-1 voorsprong voor Barendrecht. Nadat zijn schot eerst via de binnenkant van de paal terugkwam, kreeg hij de bal vanuit een moeilijke hoek alsnog achter de Jodan Boys keeper.

De Goudse thuisploeg voerde in de laatste fase van de wedstrijd de druk op. Uit een goed genomen vrije trap werd de bal bij de tweede paal teruggekopt en afgemaakt door een aanvaller van Jodan Boys (2-2). De Barendrecht-verdediging sleepte uiteindelijk het punt over de streep.

Barendrecht 2 houdt door dit gelijkspel de vijfde plaats op de ranglijst vast. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 6 april, als FC ‘s-Gravenzande 2 om 11.30 uur de tegenstander is op sportpark De Bongerd.