SPONSOR MAINJOBS STEEK JO12-4 IN HET NIEUW

Eindelijk was het dan zover op zaterdag 20 november jongstleden: Askin Deniz, de vader van Atakan en tevens directeur/eigenaar van technisch uitzendbureau Mainjobs, mocht de door hem gesponsorde trainingspakken en voetbalrugtassen met zijn bedrijfslogo erop bedrukt uitdelen. De kinderen van JO12-4 waren direct dolenthousiast en trokken snel hun sponsorkleding aan om met het team op de foto te gaan.

Mainjobs heeft zich met haar diensten, uitzenden en detacheren, gespecialiseerd in de bouwnijverheid en industrie. Steigerbouw en isolatie zijn de specialismes van het Vlaardingse bedrijf. Mainjobs heeft vrijwel direct vakbekwaam personeel beschikbaar. Mocht zij zelf niet het juiste personeel in dienst hebben, dan is de onderneming door haar uitgebreide netwerk altijd in staat om geschikt personeel te vinden. Daarnaast is Mainjobs sinds kort begonnen met het opleiden van eigen personeel onder de naam MainEducations. Hierdoor is zij in staat om vakmannen om- of bij te scholen, zodat zij nog beter in het plaatje passen.

Ben je op zoek naar een uitdagende carrière in de steigerbouw of isolatie? Neem dan contact op met Mainjobs via info@mainjobs.nl of kijk op www.mainjobs.nl voor meer informatie.