STANLEY HUSEN TERUG NAAR BARENDRECHT

Verdediger Stanley Husen keert na de zomer terug bij BVV Barendrecht. De 29-jarige centrale verdediger maakt daarmee na vijf seizoenen afwezigheid zijn rentree op sportpark De Bongerd.

Nadat Stanley in de jeugd uitkwam voor De Musschen en Feyenoord, doorliep hij in de junioren de jeugdopleiding van BVV Barendrecht. Vanaf de zomer van 2008 maakte hij onderdeel uit van de hoofdmacht. Hij speelde 147 wedstrijden voor het vlaggenschip en vertrok in de zomer van 2014 als aanvoerder bij de rood/witten, om met Kozakken Boys om het kampioenschap te spelen. Een jaar later werd hij met de ploeg uit Werkendam kampioen, nota bene op sportpark De Bongerd waar Kozakken Boys in de slotronde tegen Barendrecht speelde. Na een tweede seizoen verruilde Stanley Kozakken Boys voor ASWH, waar hij nu aan zijn derde seizoen bezig is. Na de zomer keert de verdediger weer terug op het oude nest.

Stanley is de derde speler die komend seizoen terugkeert op sportpark De Bongerd. Ook aanvaller Peter de Lange begon zijn voetbalcarrière bij BVV Barendrecht en keert komende zomer terug bij de rood/witten. Daarnaast sluit ook verdediger Tim Eekman na de zomer weer aan bij de rood/witten, na een seizoen Kozakken Boys.