BARENDRECHT BLIJFT IN DEGRADATIEZORGEN

Barendrecht is er zaterdag niet in geslaagd om de degradatiezorgen te verlichten. De rood/witten verloren in eigen huis van De Treffers, waardoor de aansluiting met de ploegen boven de degradatiestreep steeds verder uit zicht raakt.

Op de eigen Bongerd begon Barendrecht hoopgevend, maar mogelijkheden voor Ali Khaldi en Delano A Cohen troffen geen doel. Er ontstond daarna een gelijkopgaande eerste helft, waarbij de gasten uit Groesbeek tien minuten voor de rust toch op voorsprong kwamen. De Treffers ontsnapte aan de buitenspelval en Niek Versteegen schoot de 0-1 binnen. Een poging van Irvingly van Eijma op slag van rust ging rakelings naast.

Na de thee probeerde Barendrecht de gelijkmaker te scoren, maar rond het uur moesten de rood/witten verder met tien man. Delano A Cohen bleef protesteren tegen de scheidsrechter en kreeg een tweede gele kaart. In ondertal speelde Barendrecht vervolgens een verloren wedstrijd. Een kwartier voor tijd maakte Niek Versteegen zijn tweede treffer (0-2) en acht minuten voor tijd zette Van Zundert de 0-3 eindstand op het bord.

Barendrecht blijft door de nederlaag in de degradatiezone. Volgende week wacht Scheveningen, een rechtstreekse concurrent in de strijd tegen degradatie. Het wedstrijdverslag vindt u hier.