TALENTENDAGEN BVV JO13 OP WOENSDAG 15 EN DONDERDAG 23 MEI

Wil jij op een hoog divisieniveau voetballen in de JO13-1 van BVV Barendrecht? Beschik jij over talent, doorzettingsvermogen, de juiste mentaliteit en een gezonde ambitie? Dan is dit jouw kans!

Bij BVV Barendrecht spelen alle hoogste jeugdselectieteams op landelijk divisieniveau tegen o.a. BVO’s en top-amateurverenigingen. Het doel van onze jeugdopleiding is om spelers en trainers voortdurend een leeromgeving aan te bieden waarin zij zich continu kunnen ontwikkelen. De jeugdopleiding van BVV Barendrecht is een gecertificeerde regionale jeugdopleiding en partner van de Feyenoord Academy.

Voor de JO13-selectie, volgend seizoen uitkomend in Divisie 2, zoeken wij nog enkele talentvolle spelers ter aanvulling op onze eigen jeugdtalenten. Daarom houden wij op woensdag 15 en donderdag 23 mei een talentenactiviteit voor alle voetballers die geboren zijn in het jaar 2012. Tijdens deze groepstrainingen, die plaatsvinden samen met de huidige BVV JO12 selectiespelers, zullen er meerdere selectietrainers aanwezig zijn voor het beoordelen van alle spelers. BVV Barendrecht wil graag de eigen jeugd in deze leeftijdsgroepen en ambitieuze leeftijdgenoten uit de regio de gelegenheid geven hun talent te tonen! Wie wil dit nu niet…?!

Inschrijving kan door middel van onderstaand inschrijfformulier, dat uiterlijk dinsdag 14 mei ingestuurd moet zijn. Speel je op dit moment bij een andere vereniging, dan adviseren wij je om je deelname aan deze talentendag te melden bij jouw vereniging.

Inschrijfformulier

Datum: woensdag 15 & donderdag 23 mei
Plaats: Sportpark De Bongerd, Dierensteinweg 6, 2991 XJ Barendrecht
Aanwezig om 17:30, aanvang om 17:45, einde om 19:15

Heb je nog vragen, stuur deze dan naar Leen Vos via leenvos51@outlook.com.