VROUWEN 1 THUIS KANSLOOS TEGEN JODAN BOYS VR1

Vrouwen 1 is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om hun ongeslagen reeks voort te zetten, titelkandidaat Jodan Boys VR1 was op De Bongerd een maatje te groot. Het werd uiteindelijk 1-6 voor de dames uit Gouda.

Een te korte terugspeelbal luidde al zeer vroeg in de wedstrijd de ruime nederlaag voor Barendrecht in. Er ging vervolgens niet veel meer goed bij de rood/witten en tijdens de drinkpauze, halverwege de eerste helft, stond het al 0-3 voor onze gasten uit Gouda. Er werd uiteindelijk met een 0-5 achterstand gerust.

De tweede helft begon eigenlijk net zo rampzalig als de eerste helft, binnen een minuut lag de bal alweer in het Barendrechtse doel – 0-6 en er dreigde even een serieuze afstraffing, maar gelukkig wisten onze dames zich enigszins te herstellen. Mede dankzij enkele goede reddingen van Leah van der Weele bleef het slechts bij zes tegendoelpunten.

Iris Zoon zorgde via een penalty uiteindelijk nog voor de eretreffer. Nadat Rachelle Ardon in het zestienmetergebied van Jodan Boys omver werd getrokken.

Zo werd het een ruime 1-6 overwinning voor Jodan Boys, die hard op weg zijn om kampioen van de Hoofdklasse-A te worden.

BVV Barendrecht VR1 – Jodan Boys VR1 1-6 (0-5)
Doelpunt: 54’ 1-6 Iris Zoon (pen.)
Opstelling BVV Barendrecht VR1:
Leah van der Weele; Iris Zoon, Mackenzie Poleij (83’ Eva van der Toorn), Merel Huizer, Elaine Fertoute; Avalon van Dijk (83’ Miesha Leemans), Rebekka van Esch, Sienna Shew-Atjon; Michelle Stubbs (58’ Athina van Bolhuis), Rachelle Ardon, Mischa Lima (83’ Nina Reitsma).

Vijfde
Ondanks de nederlaag staan onze dames, met 26 punten uit 19 wedstrijden, nog steeds op plek 5 in de competitie.

Ter Leede VR2 en Berkel VR1
Zaterdag 18 mei staat alweer de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. De tegenstander is dan Ter Leede VR2 om 14:30u zal er worden afgetrapt op Sportpark Roodemolen in Sassenheim.

Op maandag 20 mei (2e Pinksterdag) spelen onze dames nog de finale van de Rijnmond Cup, de tegenstander in de finale is CVV Berkel VR1 uit de Topklasse. De aftrap is om 12.00 uur op Sportpark Het Hoge Land in Berkel. Onze dames hopen op veel steun en support van familie, vrienden en clubgenoten tijdens de finale.