TECHNISCHE STAF JEUGDOPLEIDING BVV BARENDRECHT SEIZOEN 2020-2021

In deze bijzondere periode zonder voetbal zijn de voorbereidingen voor komend seizoen vanzelfsprekend wel doorgegaan. Dit heeft o.a. geleid tot de samenstelling van de nieuwe staf voor onze jeugdopleiding. Het is een mooie mix geworden van trainers die al langer in onze jeugdopleiding werkzaam zijn en een aantal nieuwe gezichten.

Technische Commissie jeugd

De Technische Commissie (TC) jeugd blijft grotendeels intact. Arno Kooij blijft aan als Hoofd Jeugdopleiding, Leen Vos als Manager Jeugdzaken Facilitair en Arie Wesdijk als Technisch Jeugdcoördinator (TJC) selectie onderbouw. Arno en Leen zullen tevens de rol van TJC selectie midden- en bovenbouw blijven waarnemen. Hiermee is een belangrijke basis gelegd voor de continuïteit van het technische beleid dat dit seizoen ids ingezet.

Nieuw binnen de TC Jeugd is de Technische Jeugdcoördinator van de meisjesafdeling: Stef Huszarik. Stef is eindverantwoordelijk en eerste aanspreekpunt maar zal de taken samen met Ray Atapary gaan invullen. Stef en Ray werken al langere tijd samen en hebben veel ervaring in het meisjes-/vrouwenvoetbal. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij in staat zijn het meisjesvoetbal binnen onze jeugdopleiding verder uit te bouwen.

Onderbouw (Bongerdjes, Champions League, JO8 t/m JO11)
Bij de selecties onderbouw gaan we naar vier groepen in plaats van twee. Hierdoor wordt de span of control van de hoofdtrainers kleiner en daarmee de intensiteit van de aandacht groter. En dat is nodig gezien de ambitie van de vereniging.

Bij de JO11-selectie blijft Wesley van Karsbergen aan als hoofdtrainer en komt Sander Heiden erbij als assistent-trainer. Wesley laat al jaren zien een uitstekende hoofdtrainer onderbouw te zijn. Sander heeft al ervaring opgedaan bij de JO13-selectie en we zijn blij met zijn overstap.

Hoofdtrainer JO10-selectie (teams JO11-3 & 4) wordt Austen Zwaal. Austen kon het zelf spelen bij de senioren en het coachen van de JO15-2 niet langer combineren. Gezien de kwaliteiten van Austen en onze behoefte aan meer goede en ervaren trainers in de onderbouw is dit een mooie oplossing voor alle partijen. Naast Austen wordt Nathan Canlas assistent-trainer. Nathan is komend seizoen speler van de JO19-selectie en gaat bij de jeugdopleiding stage lopen voor de HALO.

Glodi Kuba zal als hoofdtrainer JO9-selectie aanblijven. Glodi is dit seizoen bij ons begonnen en we zijn erg tevreden over zijn ontwikkeling. Ter ondersteuning van Glodi hebben we een aantal enthousiaste voetbalvaders: Laurens vd Heiden, Marco Hameets, Emnin Kusadasi, Olaf Sap, Hans Aandeweg en David Almeida. David is nieuw en is tevens oud eerste elftal speler van Barendrecht.

Als hoofdtrainer JO8-selectie hebben we Haitam Nouali aangenomen. Haitam traint al een aantal jaar de jeugd van De Betrokken Spartaan en wij zijn blij dat hij de stap maakt naar de BVV Barendrecht. Ook Haitam zal worden geassisteerd door een aantal voetbalvaders, waaronder oud eerste elftal speler en trainer van Bongerdjes en Champions League Kenan Yilmaz. Kenan zal ook de Bongerdjes en Champions League blijven trainen, waarbij Matty Dirks hem zal assisteren bij de Champions League.

De jeugdcoördinatoren van de breedtesport onderbouw hebben op één na allemaal aangegeven door te gaan. Dat betekent dat Clemens Brand (JO11), Arie Droog (JO10), Eric Siebers (JO9), Reza Bhageloe (JO8) en Jasper de Boer en Niels van Welsenes (CL) de verschillende afdelingen gana begeleiden. Daar zijn wij erg blij mee, want deze mannen hebben de afgelopen periode de organisatie rond deze groepen goed opgepakt en het niveau van de voetbalactiviteiten is flink omhoog gegaan. We zijn alleen nog op zoek naar een coördinator Bongerdjes naast Reza. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Arie Wesdijk of Arno Kooij. De jeugdcoördinatoren zijn momenteel al weer bezig om de breedtesportteams voor volgend seizoen goed in te regelen en te voorzien van een staf.

De middenbouw (JO12 t/m JO15)
Als hoofdtrainer JO15 is Robbie Plaisier aangesteld. Robbie is een ervaren jeugdtrainer en komt van Feyenoord JO13-1. Angelo van Erkel wordt assistent van Robbie. Angelo staat aan het begin van zijn trainerscarrière en wil deze bij Barendrecht gaan opbouwen. En daar werken wij uiteraard graag aan mee. Ook vaste waarde Simon de Heer blijft aan als assistent bij de JO15-1. De JO15-2 gaat komend seizoen door Stefan de Wild worden getraind. Stefan is nu assistent bij JO15-1 en voor hem is dit een mooie stap in zijn trainerscarrière. Nebosja Militic ontwikkelt zich uitstekend als jeugdtrainer en hij zal ook volgend seizoen de JO14-1 gaan trainen. Coen van Steinvoort wordt assistent bij de JO14-1.

Hoofdtrainer JO13-selectie blijft Carlo Maat. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de activiteiten onder leiding van Carlo. Bij Carlo zal Raymond Ter Borg als assistent gaan optreden. De JO13-2 zal komend seizoen worden gecoacht door Kenchi Orcadio. Kenchi doet nu de JO12-1 en ontwikkelt zich snel. Een mooie stap voor Kenchi. Nieuw in de JO13-staf is Jesse Huijser. Jesse zal de JO13-3 (JO12 selectieteam) gaan trainen. Jesse is nu trainer/coach JO13-1 (3e div) en TJC onderbouw bij Zwaluwen Vlaardingen.

Nico Rietveld blijft aan als jeugdcoördinator breedtesport middenbouw en daarmee blijft deze groep in deskundige en vertrouwde handen. Ook Nico is momenteel bezig om alle breedtesportteams weer goed in te regelen en te voorzien van staf. Wij zoeken nog wel een jeugdcoördinator JO12.


Bovenbouw (JO16 t/m JO19)
Hoofdtrainer JO19-selectie wordt Remco van Gool, nu trainer/coach Oranje Wit JO19-1. Remco is een ervaren jeugdtrainer en wij zijn overtuigd dat hij de juiste man voor deze functie is. Remco neemt zijn assistent (Dion Ridderhof) en zijn teammanager (Davy Kop) mee. Ook verzorger Arjan Kameraat is er komend seizoen weer bij. Voor de JO19-2 zijn wij momenteel nog in gesprek voor de functie van hoofdtrainer. We hebben wel al met een kandidaat assistent-trainer gesproken.

Hoofdtrainer JO17 wordt Ruben Busé, die dus doorschuift vanuit de JO15. Een goede stap in de ontwikkeling van Ruben. Sal Samioen zal assistent worden van Ruben. Sal is al jaren een verdienstelijk trainer in de breedtesport en maakt nu dus de stap naar de selectiegroepen. Ook Jesse Huijser zal, in het kader van zijn stage voor UEFA C, assisteren bij de JO17-1.

De JO16-1 staf zal bestaan uit hoofdtrainer Arman van Frankfoort, assistent Daniel van Steinvoort en teammanager Peter de Bondt. Voor alle drie geldt dat zij hun sporen binnen onze jeugdopleiding verdiend hebben. Vincent Vinke blijft aan als jeugdcoördinator breedtesport bovenbouw en ook daar is dus ervaring en continuïteit. Ook Vincent is momenteel bezig om alle breedtesportteams weer goed in te regelen en te voorzien van staf.

Meisjes (MO15 en MO17)
Bij de MO17-1 wordt Leo Letterman hoofdtrainer en Ivan Prins en Martijn Visser assistent. Bij de MO17-2 wordt Caroline Chin A Joe hoofdtrainer en Hans Peter Bakker en Stanley Brabers assistent. Bij de MO15-1 wordt Patrick Molendijk hoofdtrainer en Steven de Bruin en Rob de Koster assistent. Bij de MO15-2 wordt Erik Monkau hoofdtrainer en wordt Peter van der Hiele assistent. De MO19-1 schuift in zijn geheel versneld door naar het 2e elftal. De trainers Vincent Labeur en Mike Akemann zullen mee gaan met deze groep.

Keepers
We hebben een nieuwe Hoofd keeperstraining. Rob Hoppe en zijn zoon Vasco gaan dit samen doen. Rob en Vasco komen van Zwaluwen Vlaardingen, waar zij de jeugdkeepers trainden, maar ook tijdelijk de keeper van de selectie van 1. Rob/Vasco gaan ook de selectie midden- en bovenbouw keepers trainen. Arek Jamrog blijft aan als keeperstrainer voor de selectie midden- en bovenbouw keepers. Marcel Visser en Michael Nab gaan door als keeperstrainers van de selectie onderbouw.

Voor de keepers van de breedtesport hebben Geert-Bram Steijn, Sieg Verzendaal, Rachid Abdailli, Chris Monden, Luis Mendes en Kelaoui Lahcen aangegeven door te gaan. De eerste twee hebben aangegeven om, samen met Rob Hoppe, de hele keepersopleiding van onze jeugd naar een hoger niveau te brengen.