TECHNISCHE STAF JEUGDOPLEIDING BVV BARENDRECHT SEIZOEN 2023/2024 BIJNA ROND

De technische staf voor het seizoen 2023-2024 van BVV Barendrecht krijgt al aardig vorm. De Technische Commissie Jeugd blijft volledig intact. Leen Vos blijft manager Jeugdzaken Facilitair & technisch jeugdcoördinator (TJC) van de JO13-/JO19-selectie. Ook blijven aan: Martin Maat als TJC JO14- t/m JO17-selectie, Wesley van Karsbergen als TJC van de onderbouw selecties, Martijn Visser als TJC Meisjes en Stefan de Wild als TJC Breedtesport. Arno Kooij blijft aan als Hoofd Jeugdopleiding en TJC van de JO13-/JO19-selectie.

Voor wat betreft de trainers van de selectieteams zijn voor komend seizoen de volgende posities al ingevuld.

  • Bij de JO19 blijft Remco van Gool hoofdtrainer, met Sander van de Pol als assistent. Bij JO19-2 blijft Jerry Smit met Damairo Etnel als assistent.
  • Bij de JO16 wordt Carlo Maat de hoofdtrainer.
  • Bij de JO15 blijven hoofdtrainer Nebosja Militic en Dennis van Oostindiën (JO15-2).
  • Ook bij de JO13-selectie blijft de Jesse Huyser de hoofdtrainer van JO13-1 met Carrick Naarden als assistent. Bij de JO13-2 blijft Coen Steinvoort met Armin Cehajic als assistent. Bij de JO13-3 blijft Angelo van Erkel.
  • Bij de onderbouw blijft Lucas Vermeulen hoofdtrainer JO10 en Elisio Santos hoofdtrainer JO9.
  • Bij de meisjes blijft Caroline Chin A Joe aan als hoofdtrainer van de MO20.
  • Bij de keepers midden- en bovenbouw selectie blijven Rob Hoppe en Arek Jamrog aan.

Met veel jeugdcoördinatoren is ook al gesproken. Kees Drent, Arie Droog, Wim Stolk, Nando Jakelic en Nico Rietveld gaan door. En Michael Nab van de keepers blijft ook.

Kortom, veel van de trainers en technisch coördinatoren blijven bij de jeugdopleiding van BVV Barendrecht betrokken. En daar zijn we erg blij mee, want continuïteit is erg belangrijk! De komende weken wordt ingezet op invulling van de overige nog openstaande posities.