VANAF ZATERDAG CORONABEWIJS NODIG IN KANTINE

BVV Barendrecht hecht veel belang aan de veiligheid en gezondheid van alle bezoekers van onze voetbalclub. Daarbij probeert de vereniging zoveel mogelijk de overheidsadviezen te volgen met betrekking tot de actuele coronamaatregelen.

Vanaf komende zaterdag 25 september is het bij het betreden van horecagelegenheden verplicht voor gasten om een coronabewijs te kunnen tonen. Ook de kantine van BVV Barendrecht valt onder deze voorwaarden, dus dat betekent dat bezoekers die in de kantine willen verblijven vanaf zaterdag een QR-code moeten kunnen tonen die aangeeft of zij gevaccineerd zijn of een herstelbewijs of recente negatieve coronatest hebben. Afhalen van consumpties is wel mogelijk.

BVV Barendrecht vraagt al zijn leden en bezoekers dan ook om alleen in de kantine te blijven als zij over een coronabewijs beschikken. In deze nog altijd uitzonderlijke omstandigheden rekenen wij op uw begrip voor het naleven van de maatregelen. De bestuurders en vrijwilligers van de club danken u bij voorbaat voor uw medewerking.