VERKOOP GROTE CLUB ACTIE LOTEN GAAT 18 SEPTEMBER VAN START

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar wordt met de opbrengst activiteiten voor de jeugd georganiseerd en materialen (voor de jeugd) aangeschaft. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Niet alleen voor de beste verkopers en best verkopende teams zijn er mooie prijzen te winnen. Ook u, als koper, kan de hoofdprijs van € 100.000,00 winnen, of een auto!!

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Stel ze dus niet teleur als ze bij u aan de deur komen!