HOOFDSPONSOR HEEFT PLAATS VOOR NIEUW TALENT

Tsubaki, dat zijn Europese hoofdkantoor in Dordrecht heeft, is op zoek naar nieuw talent. De hoofdsponsor van BVV Barendrecht heeft plaats voor een enthousiaste Senior HR Business partner, die met een gezellig team het HR niveau naar een hoger niveau gaat tillen. Daarnaast zoekt Tsubaki een Allround Magazijn medewerker voor de Motorcycle afdeling die daar verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen en ook klantcontact heeft.

De volledige vacatures zijn te vinden op https://tsubaki.eu/contact/jobs/. Wie interesse heeft in de vacature of kandidaten kent, kan ook contact opnemen met Daisy van Bruchem via vacatures@tsubaki.eu.

Tsubakimoto is een toonaangevende wereldwijde producent van mechanische aandrijfcomponenten. De Japanse multinational opereert vanuit het hoofdkantoor in Osaka, maar de Europese hoofdzetel van het bedrijf in Dordrecht is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en distributie in Europa, het Midden Oosten en Afrika (EMEA). Tsubaki was al enkele jaren shirtsponsor van BVV Barendrecht en is sinds begin dit seizoen hoofdsponsor van de voetbalvereniging.